background-image: linear-gradient(to right, #4C7A7A 0%, #00324A 100%);
GEC2 CROATIA
U rujnu će se u Hrvatskoj okupiti poduzetnici iz čitavog svijeta

VPŠ MINERVA
jedan od domaćina Globalnog kongresa poduzetništva

U okviru GEC-a, pod motom „10x10 - mladi pokreću posao“ u rujnu se u VPS Minerva organizira natjecanje najboljih poduzetničkih ideja.

Od 22. do 26. rujna Zagreb, Dubrovnik i Split domaćini su GEC-a, Globalnog kongresa poduzetništva, koji će okupiti više od 140 zemalja svijeta. Upravo u Hrvatskoj lansirat će se nova kampanja  -  natjecanje mladih u pokretanju tvrtki. Jedan od partnera GEC-a, VPS MINERVA smještena u Dugpolju nadomak Splita, domaćin je tog prestižnog natjecanja. Organizatori Kongresa s punim su povjerenjem MINERVI povjerili natjecanje, nakon što su se uvjerili u kapacitete i mogućnosti ove obrazovne ustanove koja već sedam godina uspješno provodi program obrazovanja za ICT menadžere.
 
U okviru natjecanja deset grupa od po deset mladih ljudi iz cijelog svijeta od 18 do 30 godina zajedno će pokušati pokrenuti tvrtke u realnom vremenu. Riječ je o svojevrsnom pilot projektu koje će iskristalizirati najbolje poduzetničke ideje i mlade talente sposobne odgovoriti suvremenim zahtjevima tržišta.

Pokrenut od američke zaklade Kauffman 2009., GEC iz godine u godinu raste, a procjenjuje se da će se u Hrvatskoj u Zagrebu, Dubrovniku i Splitu okupiti oko 2 tisuće ljudi. GEC je interdisciplinarno okupljanje poduzetnika-početnika iz cijelog svijeta - na kojem poduzetnici, investitori, znanstvenici i političari rade zajedno kako bi pomogli provesti ideje u život i poticati gospodarski rast. Osim na zatvorenom dijelu programa, oko 250 službenih delegata s pozivnicom, sudjeluju i na drugim događanjima, no glavni Plenarni samit Kongresa otvoren je za širu publiku.
PARTNERI:
PODUPIRATELJI:
VISOKI POKROVITELJ - PREDSJEDNIK RH:
LICA GEW-a:
SPONZORI:
Erasmus Charter - VPŠ Minerva
For Students
Admissions
Links
Log In
User name:
Password:
 Remember me:
 
Gallery
Erasmus
POGLEDAJTE MATERIJALE O KONGRESU:
 
DUGOPOLJE - SPLIT
University College of applied Sciences for Management & IT - MINERVA
VISOKA POSLOVNA ŠKOLA MINERVA
University College of applied Sciences for Management & IT

Social networks:
CONTACT:
Ulica sv. Duje 8/a, 21204 Dugopolje
tel:
+385 21 493 100
mob:+385 99 3003 555
mail: vps.minerva@gmail.com
web: http://vps-minerva.hr/